Dansk mad ud af huset til ethvert selskab

​Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset til dit arrangement derhjemme, for eksempel en fødselsdag, et jubilæum eller lignende, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Restaurant Menu’en tilbereder vi lækker og velsmagende dansk mad til ethvert arrangement.

Vi tilbyder diner transportable til arrangementer på Amagerbro og resten af Amager samt i hele det øvrige København.

Vælg mellem hele vores menu

Når du bestiller mad ud af huset hos os, så kan du vælge mellem alt vores mad på menukortet.

Ønsker du at bestille frokost til dit selskab, så kan du for eksempel vælge mellem højtbelagt smørrebrød, stjerneskud, fiskefilet, stegt sild, røget laks, en mørbradbøf eller en pariserbøf. 

Vi tilbyder også sandwich og forskellige frokostmenuer med for eksempel fiskefilet, tarteletter og mørbradbøf eller en platte med sild, karrysalat, fiskefilet, dyrlægens natmad, frikadeller, mørbradbøf og to slags ost.

Du kan finde hele vores frokostmenukort her.

Vi tilbyder også forretter, hovedretter og desserter, hvis du for eksempel hellere vil bestille en 3-retters menu til dit selskab. Af forretter kan du for eksempel vælge mellem stjerneskud, pariserbøf eller dagens suppe. Af hovedretter tilbyder vi for eksempel mørbradgryde med ris, wienerschnitzel, amagerbøf og herregårdbøf, men du kan også vælge stegt kalvelever, biksemad og ristet laks.

Til dessert kan du og dine gæster nyde en klassisk citronfromage, en bananasplit eller et stykke kage med frugt.

Du kan finde hele vores aftenmenukort her.​

Kontakt os og bestil mad ud af huset

Vi tilbyder et skræddersyet tilbud og en skræddersyet menu til alle slags selskaber. Hos os får du meget for pengene, idet vi serverer store portioner, og der vil derfor ikke være nogen af dine gæster, der må gå sultne fra bordet.

Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere aftale omkring levering af mad ud af huset til dit arrangement.

Vi er vurderet til 4,5 stjerner hos Tripadvisor

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"Maden var tip top"

Vi har været på Menuen mange gange og det altid været godt. Senest i går aftes hvor Lonnie gav os en godt oplevelse ved bordet med en afslappet stemning. Maden var tip top.

Kirsten, via Tripadvisor

​★★★★★

"Meget lækkert og friskt"

Bestilte 150 stykker smørrebrød til 50 kræsne kollger. Alle roste det og kunne ikke spise de 3 stykker der var til hver. Meget lækkert og friskt. Ikke sidste gang vi bestiller her.

Marie-Louise, via Tripadvisor

​★★★★★

"Skøn aften og betjening"

Venner der ville spise dansk mad fik anbefalet dette sted, som var helt perfekt, hyggelige omgivelser, sød betjening, og fanatstisk gammeldaws mad. Vi nød frokosten og kommer igen.

Leif, via Tripadvisor

Besøg os på Amager

Restaurant Menu'en

Kom forbi vores restaurant og nyd et lækkert måltid god dansk mad. Du kan også tage maden med hjem og hører mere om vores arrangementer.

God dansk mad

Store velsmagende portioner

Ingen går sultne herfra!

Bordbestilling: 32 54 33 22

Skriv til os: menuen@mail.dk

Følg os på Facebook facebook

smiley

Her ligger restauranten

Restaurant Menu'en

Karsten Rindom Catering ApS

CVR: 27253121

Brigadevej 49

2300 København S

Klik her for rutevejledning