Smørrebrød med masser af velsmag

Har du lyst til en vaskeægte dansk klassiker, nemlig højtbelagt smørrebrød, så tag en tur forbi vores restaurant og nyd vores velsmagende luksus-smørrebrød. Hos Restaurant Menu’en nær Amagerbro på Amager finder du et dansk gourmetkøkken, der serverer traditionel dansk mad til skarpe priser. Maden bliver tilberedt af dygtige kokke, den bliver serveret af smilende tjenere, og den kan nydes i vores smukke og stilrene lokaler i København.

Vores menukort skifter løbende, således at vi altid kan tilbyde vores gæster smørrebrød af de mest friske råvarer, samtidig med at vores gæster således også løbende kan få nye smagsoplevelser. Mange af vores gæster kommer nemlig igen flere gange, når de først har smags vores smørrebrød og øvrige retter.

Højtbelagt smørrebrød tilberedt fra bunden

Vi tilbyder ikke bare højtbelagt smørrebrød, men meget højtbelagt smørrebrød. Vi ønsker at sikre, at vores gæster får den fulde smagsoplevelse, når de spiser hos os, og at der ikke er nogen, der går sulten fra bordet. Hos os får du derfor meget for dine penge, og du kan være helt sikker på, at maden bliver tilberedt fra bunden af de fineste og mest friske råvarer.​

Bestil dansk mad til dit arrangement

Vi tilbyder også mad ud af huset, hvis du ønsker at bestille smørrebrød ud af huset til dit arrangement i hjemmet. I så fald kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag for en snak om dine ønsker og behov, samt antallet af gæster som vi skal tilberede maden til.

Kig forbi vores spisested eller kontakt os for bestilling

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores spisested nær Amagerbro på Amager, hvis du ønsker at nyde et stykke højtbelagt smørrebrød i vores hyggelige lokaler, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at bestille mad til dit arrangement til en billig pris. 

Uspecificeret smørrebrød

27 kr.

Specificeret smørrebrød

34 kr.

Vi er vurderet til 4,5 stjerner hos Tripadvisor

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"Maden var tip top"

Vi har været på Menuen mange gange og det altid været godt. Senest i går aftes hvor Lonnie gav os en godt oplevelse ved bordet med en afslappet stemning. Maden var tip top.

Kirsten, via Tripadvisor

​★★★★★

"Meget lækkert og friskt"

Bestilte 150 stykker smørrebrød til 50 kræsne kollger. Alle roste det og kunne ikke spise de 3 stykker der var til hver. Meget lækkert og friskt. Ikke sidste gang vi bestiller her.

Marie-Louise, via Tripadvisor

​★★★★★

"Skøn aften og betjening"

Venner der ville spise dansk mad fik anbefalet dette sted, som var helt perfekt, hyggelige omgivelser, sød betjening, og fanatstisk gammeldaws mad. Vi nød frokosten og kommer igen.

Leif, via Tripadvisor

Besøg os på Amager

Restaurant Menu'en

Kom forbi vores restaurant og nyd et lækkert måltid god dansk mad. Du kan også tage maden med hjem og hører mere om vores arrangementer.

God dansk mad

Store velsmagende portioner

Ingen går sultne herfra!

Bordbestilling: 32 54 33 22

Skriv til os: menuen@mail.dk

Følg os på Facebook facebook

smiley

Her ligger restauranten

Restaurant Menu'en

Karsten Rindom Catering ApS

CVR: 27253121

Brigadevej 49

2300 København S

Klik her for rutevejledning